Pure Organic Tastes

Organic Flavour Company heeft een lange geschiedenis in biologische kruiden, specerijen en thee waarin samenwerking met projectpartners Vivang en Sekem een belangrijke rol vervult. En daarbij is maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer. Die maatschappelijke impact ligt bij de projectpartners in de oorspronglanden, in een faire zakelijke relatie, in het vermarkten van biologische producten en het uitdragen en promoten van het biologische gedachtengoed.

Deze drijfveren zijn duidelijk zichtbaar binnen de onderneming en voor de toekomst is het van vitaal belang dat deze de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen.

De consumentenvraag naar biologische producten neemt toe. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij in staat onze klanten te ontzorgen. Bijna 40 jarige ervaring met kruiden en (kruiden)thee en een goed begrip van het natuurvoedingskanaal vormen een degelijke basis voor verdere ontwikkeling en groei van ons kruiden en (kruiden)thee assortiment.

Organic Flavour Company staat voor:

Zorg voor een gezonde, eerlijke voedselketen: gebaseerd op vier beginselen van de biologische landbouw.

Dit doen we door klant en bron te verbinden. Meer dan 70% van de grondstoffen worden rechtstreeks bij de bron gesourced. We ondersteunen de verdere ontwikkelingen van onze huidige en toekomstige bronnen. Over onze bronnen zijn we open en transparant.

Dit doen we met onze kennis en onze kwalitatief hoogwaardige kruiden, specerijen en thee.                                                                                                                     

Projecten

Hier vindt u alle informatie omtrent onze projecten in Vietnam en Egypte.

Producten

Hier vindt u ons productoverzicht.

Certificeringen

Download hier onze certificaten.