Vacatures

Organic Flavour Company is een zelfstandig, onafhankelijk bedrijf. Wij houden ons al 40 jaar bezig met biologische thee, kruiden en specerijen. De gedrevenheid waarmee we dat doen en de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan, staan garant voor heerlijke biologische producten. Onze experts weten waar de beste biologische kruiden en specerijen groeien en zijn  voortdurend in overleg met boeren en verwerkers om de kwaliteit ervan te optimaliseren. Niet voor niets smaken onze biologische producten beter dan gewone!

Wil je samen met je collega’s zorgen voor een zo efficiënt mogelijk productieproces zodat kwaliteit en kwantiteit gewaarborgd zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou als

 

Technisch Operator

 

Wat je gaat doen?

Je gaat werken in een 2-ploegendienst en verricht productiewerkzaamheden overeenkomstig op de productieopdrachten vermelde kwaliteiten en kwantiteiten binnen de daarvoor gestelde productietijd. In voorkomende gevallen wordt er in een 3-ploegendienst gewerkt, dit is echter een uitzondering. Je brengt en houdt de machines, apparatuur en installaties in goede technische staat.

Je brengt verbetervoorstellen in op gebied van productie en techniek en realiseert deze. Ook  schakel je externe onderhoudsmonteurs in wanneer nodig en coördineert hun werkzaamheden. Tot het takenpakket behoren daarnaast het beheer van het technisch magazijn, het bestellen van onderdelen en overige benodigdheden.

Zo ook omstelwerkzaamheden, administratieve handelingen, het schoon houden van  de machines en werkplek en werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor het duurzaam realiseren van de productieplaning.

In voorkomende gevallen verricht je technische werkzaamheden elders in het bedrijf.

 

Alle werkzaamheden vinden plaats volgens de HACCP-, BRC normen, ARBO regels alsmede de bedrijfsveiligheidsvoorschriften.

Wat vragen wij van jou

Je bent onze nieuwe enthousiaste en positief ingestelde collega. Je voelt je verantwoordelijk voor een goede bedrijfsvoering, werkt nauwkeurig en procesmatig. Je bent kritisch maar weet in de communicatie de juiste toon te vinden om dingen (anders) gedaan te krijgen. Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau en een brede technische kennis. Je hebt een praktisch probleemoplossend vermogen,  bent een teamspeler, flexibel,  stressbestendig en hebt oog voor detail.

 

Wat heeft OFC jou te bieden?

Naast een interessante job een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket  waaronder een vakantie-uitkering van 8%,

26 verlofdagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband en een pensioenregeling.

 

Waarom werken bij OFC?

Organic Flavour Company is continu in beweging dus werken als technisch operator bij OFC staat garant voor een enerverende en boeiende baan!  Er zijn verschillende type mensen werkzaam in uiteenlopende functies. Wat we gemeen hebben met elkaar is dat we trots zijn op ons werk en de prestaties die wij met elkaar weten te realiseren. We stimuleren een open en informele werkomgeving waarin medewerkers verantwoordelijkheid nemen en wij bieden ruimte voor initiatieven.

 

Interesse in deze boeiende functie?

Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar: a.overkamp@ofc.nl

Wij kijken uit naar jouw reactie. Download deze vacature hier als pdf.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Wij hebben een stageplaats voor een (online) marketeer!

Wij zijn Organic Flavour Company, een betrokken organisatie met twee mooie biologische theemerken die o.a. in natuurvoedingswinkels in Nederland en België worden verkocht:   i Do! en Natural temptation.

 

Beide merken worden in Veenendaal ontwikkeld en geproduceerd. Alle ingrediënten zijn biologisch en afkomstig van fairtrade projecten in o.a. Vietnam en Egypte, waar we nauw bij betrokken zijn. We kijken naar de juiste balans tussen kwaliteit en smaak en uiteraard proberen ook wij onze producten constant te verbeteren op het gebied van duurzaamheid.

 

Ons team bestaat nu uit 25 medewerkers op verschillende afdelingen, van sales tot logistiek en van kwaliteit tot productie. Wij hebben een fulltime (afstudeer)stageplaats beschikbaar. Je gaat ons helpen met social media en ondersteunende activiteiten voor marketing en sales.

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

 • Social mediaplan opzetten.
 • Contentcreatie voor social media (tekst & beeld).
 • Het bijhouden van Instagram en Facebook voor beide merken en het bijhouden van LinkedIn voor onze organisatie.
 • Allround ondersteunende activiteiten voor marketing en sales (van pakketjes versturen tot het opmaken van documenten).

 

Profiel stagiair

 • Je volgt een relevante opleiding op HBO niveau en hebt kennis van alle factoren de een belangrijke rol spelen bij een succesvolle social media campagne.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je houdt van schrijven en hebt een goed gevoel voor beeld & creatie.
 • Je houdt van social media en bent daar veel mee bezig, je houdt van de online-wereld.
 • Je hebt kennis van benodigde software zoals bijvoorbeeld Photoshop en Illustrator.
 • Je hebt grote interesse in biologische voeding en je kent de trends.
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel.
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar (startdatum in overleg) voor een periode van ca. 5/6 maanden.

 

Wat bieden wij

 • Een creatieve en afwisselende stage in een klein, betrokken bedrijf.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en creatieve ruimte binnen de werkzaamheden.
 • Een marktconforme stagevergoeding. Een gezellig team en een fijne werkomgeving.

 

Type

(Afstudeer)stage

 

Opleidingsniveau

HBO

 

Standplaats

Veenendaal

 

Interesse?

Stuur je motivatie per e-mail naar: a.overkamp@ofc.nl.

Je kunt de vacature hier downloaden als PDF.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.